aanmelden gratis training: ADMINISTRATIEDOEJEZELF

Binnenkort bied ik waardevolle trainingen op het gebied van administratie voor ZZP’ers. Om de training te evalueren ben ik op zoek naar een aantal ondernemers die deze training voor één keer GRATIS willen volgen.

Meld je hieronder aan om mee te dingen naar 1 van de 4 gratis trainingsplekken. De gegevens zullen NIET gebruikt worden voor marketingdoeleinde en worden niet verstrekt aan derden! Na aanmelding zal er slechts een reactie volgen of je in aanmerking komt voor de gratis training. Aanmelden kan t/m 1 mei 2022.

Adimistratiedoejezelf!

Wat kan je verwachten?

Na de training kan je zelfstandig online je boekhouding bijhouden. Je snapt de belangrijkste beokhoudtermen en heb inzage in je cijfers. Je adinistratie staat zo stevig als de fundering van een huis.

In een 1 op 1 gesprek van ongeveer 2 a 3 uur bespreken we (via teams) jouw wensen (deze heb je me van te voren per vragenlijst kenbaar gemaakt). Ik richt het boekhoudpakket voor je in en zal deze stap voor stap aan je uitleggen. Na afloop weet je hoe je facturen moet sturen, inkoopfacturen moet verwerken en hoe je altijd een kloppend saldo hebt en meer…. 

Aangezien de training in ontwikkeling is bied ik 4 ondernemers deze training kosteloos aan in ruil voor jouw feedback en mee denken in verbetering van de training. De enige kosten voor jouw zijn van een online boekhoudpakket van ongeveer € 15-20 per maand (excl BTW) waarvan de meeste de eerste 14 tot 30 dagen gratis zijn. 

Aanmelden kan tot en met 1 mei 2022 waarna ik in de eerste week bericht zal sturen of je ben uitgekozen voor deze training!

 

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!