Administratiekantoor Claudia
Vele handen maken licht werk!

Administratie voor particulieren

Ook als particulier heeft u veel administratie. Als persoonlijk administrateur help ik u uw privé administratie weer helemaal op orde te brengen. En natuurlijk zo te houden! Niets is mij te gek.

Wat kan ik precies voor u doen?

  • Uw administratie op orde brengen en houden
  • Budgetplanning
  • Verzekeringen
  • Belastingaangifte
  • Nabestaandenzorg


Wat houdt dit in?

Budgetplanning

Houdt u aan het einde van uw geld steeds een stukje maand over? Samen gaan we om tafel en zetten we alles op een rij. Zo krijgt u inzage in uw financiële situatie en geef ik u tips hoe hier mee om te gaan. Let op: ik ben geen budgetbeheerder.

 Verzekeringen

Gedurende de jaren bent u misschien het overzicht over al uw verzekeringen verloren. Ben u te veel verzekerd? Of juist te weinig? We lopen uw hele verzekeringsmap door. Waar bent u nu precies voor verzekerd en past dit nog in uw huidige situatie? Administratiekantoor Claudia is volledig onafhankelijk en zal u nooit een verzekering 'aansmeren'. We richten ons op het in kaart brengen van uw verzekeringen en het controleren of dit nog passend is.

Belastingaangifte

Heeft u elk jaar weer moeite met de belastingaangifte? Samen met u zorg ik dat de belastingaangifte op tijd en op de juiste manier gedaan wordt. Via de computer doen we aangifte. U logt zelf in middels uw DigiD, waarna we samen alles doorlopen, invullen en versturen.

Nabestaandenzorg

Een geliefde overleden? Helaas stoppen de meeste uitvaartverzorgers met zorg leveren na de uitvaart. Dit terwijl er doorgaans nog zo veel geregeld moet worden. Ik kan u daarbij helpen!